Citi Romania a premiat elevii antreprenori cu ocazia Zilei Globale a Implicarii in Comunitate

CITI_Romania_ Echipa Bycicle CourierCiti in Romania a desemnat echipa de elevi a Liceului Tehnologic Virgil Madgearu din Constanta castigatoare a premiului Compania Anului – Cel mai bun plan de afacere. Pornind de la cei 600 de avocati din Constanta care expediaza documente de cel putin doua ori pe saptamana, Eduard Burghelia, Alina Vasile si Andreea Cristina Olaru, indrumati de profesoara Silvia Samara, si-au dat seama ca exista o oportunitate reala pentru a-si transforma pasiunea pentru bicicleta intr-un proiect de afacere. Elevii au derulat proiectul pilot si au invatat cum sa administreze lansarea unei afaceri prin programul Fii antreprenor!, un modul de educatie antreprenoriala learning by doing derulat la clasa de catre cadre didactice cu ajutorul pachetului de materiale si training oferite de catre Junior Achievement Romania. Acesta este al doilea an in care programul este sustinut de catre Citi Foundation, peste 5200 de elevi beneficiind in 2013 – 2014 de experienta educationala in 110 scoli din 40 de localitati.

O componenta esentiala a programului este contactul elevilor cu angajati Citi Romania, care au oferit ore ca si consultanti voluntari atat online, cat și prin Speedmentoring, un format inovator care permite elevilor sa primeasca recomandari si sfaturi pentru ideile lor de afaceri din mai multe perspective.

Citi Romania premiaza echipa cu materiale educationale si continuarea suportului acordat prin consultanta voluntara, pentru ca Bicycle Courier sa depașeasca mai rapid dificultatile primei etape.
Premiul este acordat cu ocazia celei de-a noua editii a Global Citi Community Day, o initiativa anuala prin care compania deruleaza in fiecare an activitati pentru dezvoltarea comunitatii.In 2013, Global Citi Community Day a reunit peste 65.000 de voluntari, iar in acest an evenimentul s-a derulat in 479 de orașe din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.