Citibank si Junior Achievement invata liceenii sa devina antreprenori

Citibank si Junior Achievement lanseaza programul educational: ”Fii antreprenor!”, ce are ca scop initierea a 4.500 de elevi cu varste intre 15 si 17 ani din licee din toata tara in gandirea antreprenoriala, precum si de a-i incuraja sa-si dezvolte o afacere in viitor. Cu sprijinul profesorilor si al angajatilor voluntari din partea Citibank, programul va oferi elevilor din mai multe orase din tara oportunitatea de a intelege cum functioneaza o afacere, de a dobandi competente de baza pentru a gestiona o mica afacere, iar la finalul liceului de a se adapta mai bine intr-o economie bazata pe ideea echilibrului intre dezvoltarea economica, echitatea sociala si conservarea mediului. Programul include si o competitie a planurilor de afacere pentru a incuraja competitivitatea. Proiectul este sustinut de Citi Foundation, prin Citibank Romania, cu 50.000 de dolari.

”Pe masura ce globalizarea redefineste peisajul economic international, iar schimbarile tehnologice creeaza noi standarde de atins in economia globala, antreprenoriatul este considerat o modalitate de a face fata provocarilor economice, sociale si de mediu. Prin acest parteneriat cu Junior Achievement, ne-am propus sa oferim elevilor din Romania cunostintele, abilitatile si motivatia necesare pentru a-si urma aspiratiile antreprenoriale”, a declarat Tibor Pandi, Director General Citibank Romania.

Toti elevii si profesorii inclusi in program vor primi gratuit mapa ”Fii antreprenor!”, ce contine manualul sudentului, ghidul profesorului si ghidul voluntarului precum si o serie de alte materiale educationale. Activitatile de la clasa vor fi derulate cu sprijinul angajatilor voluntari Citibank, care vor lucra cu elevii pe parcursul anului scolar pentru a-i ajuta sa-si dezvolte ideile antreprenoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.