Clientii eMAG au donat de 62.000 de ori pentru elevii olimpici ai Romaniei

hai-la-olimpiada-2016-1Clientii eMAG au donat, in primele noua luni ale anului, 221.000 de lei pentru sustinerea proiectului „Hai la Olimpiada!”, dezvoltat de Fundatia eMAG. Nu mai putin de 62.000 de comenzi plasate pe eMAG au adus si o donatie pentru programul „Hai la Olimpiada!”. Atunci cand comanda un produs vandut de eMAG, clientii pot dona cel putin un leu. De la inceputul anului, suma medie donata la o comanda a fost de 4 lei. Cea mai mare suma donata de un client eMAG pentru sustinerea programelor de educatie a fost de 500 de lei si a fost inregistrata in luna septembrie, la o comanda din categoria telefoanelor mobile. Luna cu cele mai multe donatii a fost aprilie, hai-la-olimpiada-2016-2cand clientii eMAG au donat 41.500 de lei.

tudor-manea-general-manager-emag-romaniaIn Romania, avem elevi si profesori foarte talentati, care uneori nu se intalnesc. Aici intervin centrele de pregatire pentru performanta „Hai la Olimpiada!” care le ofera, in primul rand, sansa de a lucra impreuna. Sprijinindu-le cu donatii, ne asiguram ca potentialul copiilor care isi doresc sa faca performanta este cultivat cu ajutorul unor profesori valorosi, ale caror metode de predare dau rezultate”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

In anul scolar 2015 – 2016, in judetele in care functioneaza centrele Fundatiei eMAG, 70% dintre elevii din loturile calificate la Olimpiadele Nationale s-au pregatit in cadrul acestora.

In prezent, peste 3.000 de elevi se pregatesc gratuit in cele 22 de centre de pregatire pentru performanta la matematica, fizica si informatica din Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Suceava, Targu Mures si Timisoara. Acestia sunt ghidati de 243 de profesori.

Programul „Hai la Olimpiada!” a fost lansat in 2012, iar pana in 2020, Fundatia eMAG isi propune ca centrele sa functioneze in cel putin 20 de orase din tara si cel putin 5.000 de elevi sa beneficieze de pregatire in cadrul lor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.