Clientii Garanti Bank pot adopta, simbolic, un urs brun

Garanti Bank acorda un bonus de 100 de lei fiecarui nou client care obtine un card de credit WWF Bonus Card pana pe data de 31 martie. Bonusul de 100 de lei este disponibil odata cu activarea cardului si poate fi utilizat atat pentru cumparaturi gratuite, cat si pentru a adopta simbolic un urs, accesand website-ul www.adoptaunurs.ro. Clientii WWF Bonus Card care aleg sa adopte, in mod simbolic, un urs brun vor primi un urs de plus WWF si un certificat de prieten al naturii.

„Parteneriatul nostru cu WWF reprezinta o prietenie de lunga durata, prin care luptam impreuna pentru protejarea mediului inconjurator. Credem cu tarie in misiunea de conservare a ariilor care sunt casa unor specii protejate, asa cum este ursul brun, motiv pentru care avem WWF Bonus Card in portofoliu. Cu WWF Bonus Card, 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor achitate cu acest card merge catre proiectele WWF, ce vizeaza conservarea naturii in ariile protejate din Carpati, de-a lungul Dunarii si in Delta Dunarii, procentul de 0,5% fiind suportat in intregime de catre banca, fara niciun cost din partea posesorilor de card”, a declarat Virginia Otel, Director Comunicare al Garanti Bank.

Fondurile colectate de la noii posesori de WWF Bonus Card care aleg sa adopte un urs vor fi directionate catre programele de conservare derulate de catre WWF – Romania, pentru a asigura un habitat propice speciilor amenintate.

„Romania este o tara cu o biodiversitate incredibil de bogata, cu paduri, rauri si specii care nu se mai regasesc in multe tari din Europa si ca sa reusim sa pastram ursul, vidra, sturionul, padurile virgine, Dunarea si delta avem nevoie de sustinerea tuturor romanilor. Garanti Bank ne ajuta in eforturile noastre de conservare, punandu-ne la dispozitie WWF Bonus Card, un card special de cumparaturi, prin care activitatea WWF este sustinuta printr-un procent din cumparaturile facute de romani. Rareori avem ocazia sa fim filantropi, fara sa fie nevoie sa scoatem bani din buzunarul propriu, iar aceasta campanie ne ofera exact aceasta ocazie”, spune Magor Csibi, Country Manager la WWF Romania.

Garanti Bank sustine activ programele de protejare a mediului inconjurator. Parteneriatul cu WWF a demarat inca de acum 20 ani, in Turcia, dupa care, in 2010, a debutat si in Romania cu lansarea WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din Romania, un produs prin care oricine poate contribui la protejarea mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.