Clientii QuickMobile si Sole primesc 1 leu pe care il pot directiona catre Sprijina.ro

Sprijina.roCompaniile QuickMobile si SOLE Luxury Boutique au incheiat un parteneriat cu platforma de crowdfunding Sprijina.ro, prin care le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a se implica in proiecte de succes care cauta metode alternative de finantare. Astfel, la fiecare achizitie online sau din magazinele QuickMobile si SOLE Luxury Boutique, acestia vor primi de la companii cate 1 leu, pe care il pot directiona catre un proiect inscris pe Sprijina.ro.Parteneriatul dintre QuickMobile/SOLE si Sprijina.ro este activ incepand cu luna decembrie si se aplica atat la nivelul clientilor online, cat si al celor care cumpara din magazinele fizice QuickMobile/Sole din toata tara. Acestia vor primi automat, la finalizarea oricarei achizitii, un voucher in valoare de 1 leu, pe care il pot utiliza pentru a contribui la realizarea unui proiect ce cauta finantare pe Sprijina.ro, cea mai mare platforma de crosprijina.ro - 2015wdfunding din Romania.

Remus Pakei_Project_Manager_Sprijina.roRomanii au demonstrat, mai ales in ultima perioada, ca au spirit de solidaritate, se implica si sunt o comunitate puternica. Vrem sa mentinem si sa crestem generozitatea care ii caracterizeaza. Le aratam ca pot fi in continuare un colectiv care sprijina cauzele valoroase, fie ca sunt sociale, culturale sau antreprenoriale. Nimic nu se compara cu satisfactia pe care o simti cand realizezi ca un proiect sau o cauza cu care rezonezi a ajuns la bun sfarsit si cu ajutorul tau. Iar acum se poate, fara constrangeri, cu sprijinul QuickMobile si SOLE, primii comercianti care le ofera clientilor posibilitatea de a se implica si directiona fonduri catre proiectul ales cu liber arbitru. Incurajam cat mai multe companii din Romania sa ni se alature si sa le arate romanilor ca se pot implica in proiecte cu adevarat valoroase”, a declarat Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Clientii QuickMobile/Sole care vor sa se implice isi pot alege singuri proiectul de pe Sprijina.ro cu care rezoneaza si pe care doresc sa il sustina, avand la dispozitie, in permanenta, informatii actualizate despre statusul proiectului, initiatori si beneficiari. Acestia pot alege dintr-o paleta larga de proiecte inscrise pe platforma, structurate in 27 de categorii, care variaza de la startup-uri, la educatie, cultura sau sport.

QuickMobile si SOLE sunt primele magazine importante care se alatura Sprijina.ro si fenomenului crowdfunding din Romania in aceasta maniera, platforma aflandu-se in proces de negociere cu alti circa 9 retaileri importanti, care urmeaza, in curand, sa implementeze sistemul de vouchere pentru clientii lor.

Clientii QuickMobile si SOLE Luxury Boutique care vor sa ”adopte” o cauza de pe Sprijina.ro trebuie doar sa isi aleaga proiectul si sa introduca datele din codul de voucher primit. Acestia au inclusiv optiunea de a contribui suplimentar la realizarea proiectului ales, prin bifarea rubricii ”contributie aditionala”, unde pot suplimenta contributia cu orice suma de peste 10 lei, prin card bancar, ordin de plata sau, in curand, prin SMS.

Lansata in august, anul acesta, Sprijina.ro este cea mai vasta platforma de crowdfunding de pe piata locala. Din momentul lansarii, pana in prezent, pe Sprijina.ro au fost finantate 60 de proiecte din diverse domenii, de la cauze sociale la antreprenoriat. Acestea au primit fonduri de peste 82.000 euro, de la mai mult de 1.200 de persoane, si au avut peste 160.000 de vizualizari.

La trei luni de la lansarea Sprijina.ro, in noiembrie, fondatorii platformei au dezvoltat si Sprijina Destine, prima platforma online din Romania axata exclusiv pe fundraising pentru cauzele de natura sociala si umanitara initiate de romanii din tara si din Diaspora.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.