CliniClowns a dus zambete si cadouri la Spitalul Clinic pentru Copii Brasov

Fundatia CliniClowns Romania, in parteneriat cu Electroprecizia SA, au facut o supriza copiilor internati in Spitalul Clinic pentru Copii din Brasov in preajma zilei de 1 iunie. Pe 30 mai, cliniclovnii “Cica” si “Lucica fara Frica” au pasit pragul saloanelor cu baloane, veselie si bratele incarcate de jucarii spre marea incantare a copiiilor, dar si a adultilor prezenti. Astfel ca, pentru cateva momente, micutii internati au uitat motivul pentru care se afla in spital.

“Ziua Internationala a Copilului nu poate trece neobservata, astfel ca in fiecare an am marcat acest eveniment. Ne dorim sa aducem zambete pe chipurile copiiilor spitalizati care au nevoie de o atitudine optimista pentru a trece mai usor peste tratamente si suferinta”, a declarat Martin Schiere, Co-Director al Fundatiei CliniClowns Romania.

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de actori profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zimbetul pe chipuri si a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa spitalele din Iasi, Bucuresti, Brasov si Timisoara, clovnii CliniClowns dezvolta terapia prin zambet si in doua centre dedicate copiilor cu autism, ATCA si Napocensis din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.