CliniClowns a lansat campania “Terapie prin Zambet pentru copiii spitalizati”

Fundatia CliniClowns Romania, ce are ca scop imbunatatirea vietii copiilor spitalizati, a lansat campania de strangere de fonduri “Terapie prin Zambet pentru copiii spitalizati” 2012. Astfel, pana pe 15 mai orice angajat poate redirectiona 2% din impozitul pe venit pe anul 2011.

“CliniClowns reusesc sa bucure copiii internati in spitalul nostru prin activitatea pe care o desfasoara cu profesionalism si daruire. Cu siguranta momentele petrecute de copii in compania  actorilor de la CliniClowns sunt  frumoase si speciale , iar faptul ca se desfasoara in spitalul nostru este o asociere pozitiva in mintea si sufletul unui copil. Ne bucuram pentru copiii care au sansa sa intalneasca actorii CliniClowns in spitalul nostru, pentru ca ei  inlatura ingrijorarea si nelinistea unui copil internat in spital, aducandu-i o bucurie si un zambet nevinovat”, a declarat dr. Valentin Munteanu,Manager al Spitalului de copii Sf Maria din Iasi.

Prin sistemul 2%, poti impune statului modul in care vrei sa fie cheltuita o parte din impozitul tau si poti lua parte personal la promovarea terapiei prin ras!

“Anul trecut, prin campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit, Fundatia CliniClowns Romania a castigat peste 1600 de prieteni. Noi am avut grija ca acestia sa nu fie dezamagiti: pe langa vizitele saptamanale pe care clovnii le fac copilasilor bolnavi, am organizat workshopuri si serbari tematice cum ar fi atelierul de martisoare, atelier de incondeiere a oulalelor de Paste, amenajarea unui parc destinat copiilor bolnavi in incinta spitalului Marie Curie si l-am trimis si pe Mos Craciun in vizita”, a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager CliniClowns Romania.

Pentru a completa formularele si a afla mai multe informatii click aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.