CliniClowns si-a extins activitatile si spre copiii cu autism

Fundatia CliniClowns Romania si-a extins activitatile din acest an si spre copiii cu autism.  Astfel, pana pe  8 martie au fost organizate workshop-uri pentru acesti copii speciali si in spitalele in care clovnii CliniClowns sunt prezenti. Faurind martisoare, acesti copii au gasit un mod deosebit de a le transmite sentimentele de afectiune celor ce le sunt zilnic aproape.

“Ca mama a unui copilas cu autism, sunt atat incantata cat si profund impresionata de sprijinul Fundatiei CliniClowns Romania. Am primit de la fiul meu de numai 4 ani si jumatate cel mai frumos dar de 8 martie. L-am privit devenind artizanul propriilor martisoare si am fost deosebit de fericita citindu-i bucuria din priviri”, a spus una dintre  mamele micutilor artisti.

CliniClowns activeaza in sapte spitale din tara, respectiv: Grigore Alexandrescu, Marie Curie (Budimex), Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC), Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu”,  Spitalul Clinic de Copii din Brasov si spitalele clinice de urgenta pentru copii “Louis Turcanu” din Timisoara si “Sfanta Maria” din Iasi.

“Imaginatia de care dau dovada acesti copii este impresionanta, chiar si pe perioada unui tratament greu, intr-un salon de spital. Este uimitor sa le surprinzi creativitatea confectionand, din cateva lucruri simple, adevarate martisoare pline de incarcatura emotionala pentru mamicile care le stau alaturi” a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager al Fundatiei CliniClowns Romania.

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zambetul pe chipuri si pentru a imbunatati starea psihica a micilor pacienti.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.