Coca-Cola HBC a lansat „Dupa Noi”, platforma care integreaza initiativele sale de sustenabilitate

Ion Caramitru_Lansare Dupa NoiCoca-Cola HBC Romania a lansat platforma “Dupa Noi”, care va ingloba atat initiativele de sustenabilitate ale companiei, cat si programe ale comunitatilor. Platforma isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa constientizeze cat de important este ce lasa in urma lor si sa adopte un stil de viata cat mai responsabil, pe care sa-l transmita si generatiilor viitoare. “Dupa Noi” reflecta filosofia companiei, aceea de a face tot ce este posibil pentru a Lansare Dupa Noilasa in urma o lume mai buna, prin protejarea mediului si a resurselor, prin promovarea valorilor, a traditiilor, a povestilor si a locurilor din Romania.

Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC RomaniaDupa Noi  a aparut din nevoia de a ne defini pe noi, ca oameni, pe de o parte, si pe noi ca producatori si imbuteliatori de bauturi racoritoare si apa minerala, pe de alta parte. Am avut in vedere telul nostru, acela de a inspira un viitor mai bun, de a raspandi fericire si de a uni oamenii. Acest tel exista pentru a ne ghida si pentru a ne aminti de ce suntem aici si in ce credem cu adevarat. Suntem convinsi ca unul dintre lucrurile care ne unesc este constientizarea faptului ca suntem ceea ce lasam in urma noastra”, a declarat  Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC Romania.

Proiectul „Dupa Noi” incepe cu Tara Dornelor, o zona foarte speciala pentru Coca-Cola HBC, pe de o parte pentru ca este unul din putinele locuri din tara unde mediul natural a ramas intact, iar oamenii au ramas autentici – autenticitatea fiind si una din valorile companiei noastre – si pe de alta parte pentru ca este zona de unde izvoraste apa pentru produsele Dorna, Dorna Izvorul Alb si Poiana Negri. In Tara Dornelor, mai precis in Poiana Negrii, compania detine fabrica de imbuteliere a apei minerale, aici locuind peste 150 de angajati Coca-Cola HBC si familiile lor.

Strategia pe termen mediu a platformei “Dupa Noi” are in vedere crearea de continut pentru promovarea zonei, a oamenilor, traditiilor si mestesugurilor din Tara Dornelor, precum si incurajarea unui stil de viata responsabil, prietenos cu mediul inconjurator. Tara Dornelor este doar primul popas, in viitor platforma urmand a include si alte episoade “Dupa Noi”.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.