Coca-Cola HBC AG – lider al industriei de bauturi racoritoare in Indexul de Sustenabilitate Dow Jones

Coca-ColaCoca-Cola HBC AG, al doilea cel mai mare imbuteliator din lume al produselor Coca-Cola, a fost desemnat liderul industriei de bauturi racoritoare in Indexul de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru anul 2014. Dintre cele 30 de companii evaluate la nivel mondial, respectiv alte 10 companii analizate la nivel european, Coca-Cola HBC a inregistrat cele mai bune rezultate pentru industria bauturilor racoritoare. Mai mult, anul acesta, scorul companiei s-a imbunatatit de la 81% la 89%. Astfel, la categoria bauturi racoritoare, Coca-Cola HBC inregistreaza un punctaj record la nivel de industrie, pentru sectoareleCoca-Cola 1 Sanatate si Nutritie, Managementul liniei de aprovizionare, Politica de mediu, Raportare de mediu, Raportare sociala, Atragere talente / Pastrarea talentelor, Dezvoltarea capitalului uman.

Dimitris Lois, CEO Coca-Cola HBC”Suntem incantati sa fim recunoscuti lideri ai industriei in acest index de referinta, renumit in sustenabilitatea corporatista. Rezultatele de anul acesta, vizibil imbunatatite, confirma angajamentul nostru de sustenabilitate. Aceasta ramane o prioritate strategica pentru afacerea noastra si vom continua sa progresam si sa ne mentinem pozitia de lideri”, a declarat Dimitris Lois, CEO Coca-Cola HBC.

Este cel de-al saptelea an consecutiv in care Compania Coca-Cola HBC este inclusa in acest index si primul an in care primeste titulatura de lider al industriei, atat la nivel european, cat si la nivel mondial. Indexul este bazat pe o analiza a performantelor economice, sociale si de mediu a celor mai mari 2.500 de companii din lume cotate la bursa.

Programele de sustenabilitate sustinute de Coca-Cola HBC reprezinta o investitie pe termen lung care genereaza plus valoare atat pentru Sistemul Coca-Cola, cat si pentru comunitate. Starea de bine a consumatorilor, precumsi protejarea mediului inconjurator sunt prioritare pentru Sistemul Coca-Cola in vederea oferirii de solutii sustenabile pentru afacerea sa si pentru societatea in care activeaza.

Coca-Cola Hellenic promoveaza o dezvoltare durabila, generand valoare pentru afacerea sa si pentru societatea in care activeaza. In acest sens, compania furnizeaza bauturi racoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, incurajand in acelasi timp un mediu de lucru deschis, desfasurandu-si activitatea intr-un mod responsabil astfel incat sa protejeze si sa mentina neschimbat mediul inconjurator, contribuindla dezvoltarea socio-economica a comunitatilor locale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.