Coca-Cola HBC Romania a semnat Carta Diversitatii

Coca Cola HBC 34Coca-Cola HBC Romania a semnat Carta Diversitatii, angajandu-se astfel sa continue promovarea si implementarea principiilor de diversitate, incluziune si egalitate de sanse in interiorul companiei, cat si in afara ei, servind ca un exemplu de bune practici pentru alte companii sau organizatii.

Coca-Cola HBC Romania se alatura demersurilor Cartei Diversitatii si isi arata adeziunea la valorile comune ale Uniunii Europene, in privinta sustinerii diversitatii in toate formele ei si incurajarii mediilor in care aceasta este cultivata.

La nivelul companiei Coca-Cola HBC Romania, incluziunea si diversitatea reprezinta crearea unui mediu de lucru bazat pe respect, in care oamenii nu discrimineaza si nici nu sunt discriminati in niciun context pe baza urmatoarelor caracteristici: varsta, sex si orientare sexuala, dizabilitati fizice, statut marital sau familial, rasa, etnie sau nationalitate, convingeri religioase sau politice, pozitie in companie si tip de activitate.

Mihaela Ionita, Human Resources Manager Coca-Cola HBC RomaniaO lume fara diversitate ar fi monotona, varietatea ideilor duce la inovatie, care sta la baza progresului si a dezvoltarii. Toleranta, o alta fata a diversitatii, este esentiala in organizatiile si comunitatile deschise, care accepta si incurajeaza diferentele. Asa ca, de mai bine de 25 de ani, diversitatea este parte integranta din istoria Coca-Cola HBC Romania si este fundamental esentiala pentru relatia cu echipa noastra si performanta companiei noastre”, a declarat Mihaela Ionita, Human Resources Manager Coca-Cola HBC Romania.

Carta Diversitatii din Romania urmeaza modelele de succes existente in alte state europene si are la baza un set de principii generale, asumate voluntar, cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea  si egalitatea de sanse la locul de munca. Reunind la aceeasi masa grupuri co-interesate dintre cele mai diverse, Carta este o platforma colaborativa de dezbatere in jurul managementului diversitatii.

Carta sustine semnatarii sa puna in aplicare sau sa-si extinda angajamentul in managementul diversitatii dincolo de rigorile si obligatiile legale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.