Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR WATCH

Coca-Cola HBC Romania: Avem grija de ceea ce lasam Dupa Noi

coca cola raportCoca-Cola HBC Romania a publicat cel de-al patrulea Raport de Sustenabilitate, ce vizeaza perioada 2016-2017.

Documentul analizeaza progresele realizate in implementarea practicilor sustenabile in toate procesele si operatiunile companiei, atat in relatia cu consumatorii, angajatii, clientii si furnizorii, cat si in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator si sustinerea comunitatilor locale.

Raportul prezinta demersurile Coca-Cola HBC Romania, concentrate pe trei piloni majori: protejarea mediului inconjurator, implicarea in comunitate si sprijinirea tinerilor.

Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC RomaniaSuntem mandri ca responsabilitatea corporativa si sustenabilitatea stau la baza tuturor operatiunilor Coca-Cola HBC in Romania, dar si in lume. Angajamentul nostru este sa ne incurajam partenerii si sa sprijinim comunitatile in care activam sa foloseasca practici cat mai sustenabile si sa acorde o atentie sporita impactului pe care il au. Prin actiunile noastre, urmarim sa contribuim la crearea unui real ecosistem al sustenabilitatii in Romania, care sa includa intregul lant de valoare generat de Coca-Cola HBC Romania. Trebuie sa intelegem ca discutia in jurul acestei teme nu este doar despre mediu, ci este despre efectele tuturor actiunilor noastre. Credem ca sustenabilitatea se traduce prin grija pentru ceea ce lasam in urma noastra. Facem tot posibilul sa construim o lume mai buna pentru generatiile urmatoare”, a declarat Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Romania.

Dintre cele mai importante rezultate ale companiei pot fi enumerate:

  • 91% dintre furnizorii Coca-Cola HBC Romania sunt locali, sustinand astfel economia Romaniei.
  • In 2016 si 2017, Coca-Cola HBC Romania a fost cel mai dorit angajator din domeniul FMCG, conform Catalyst Solutions, si a fost inclusa in Top 10 Cei mai Doriti Angajatori din Romania.
  • Angajatii Coca-Cola HBC si-au dedicat peste 720 de ore pentru actiuni de voluntariat, implicandu-se in proiectele comunitare sprijinite de companie, printre care se numara: reamenajarea si ecologizarea Cascadei Bigar, plantarea a peste 195.000 de copaci, impadurirea a peste 636.000 de metri patrati de teren si sustinerea dezvoltarii profesionale si personale a 3.500 de tineri.
  • Din martie 2017 energia folosita in procesele de productie este din surse regenerabile si curate.
  • In 2017, compania a redus consumul de apa pentru procesele de productie din cele trei fabrici locale cu peste 15% fata de anul anterior.
  • In 2017, compania a redus cu 7% nivelul emisiilor celor trei fabrici din Romania, fata de 2015.

Intregul Raport poate fi citit mai jos:

Download (PDF, 16.97MB)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...