Coca-Cola HBC Romania: Programul La TINEri ESTE PUTEREA va ajunge in acest an la 3000 de tineri

La TINEri este Puterea_1Programul educational LA TINEri ESTE PUTEREA, derulat de Coca-Cola HBC Romania in parteneriat cu Asociatia The Social Incubator, a adus  impreuna,  in primul an de implementare, peste 1.200 de tineri, preponderent din medii defavorizate.

In acest an, peste 3.000 de tineri din 13 judete vor fi parte a programului, atat la workshop-uri, cat si in platforma de e-learning.

In cadrul acestei initiative a fost formata o echipa de psihologi, profesori si traineri pasionati care au colaborat pentru a creste perspectivele de reusita ale tinerilor participanti. Prin workshop-urile de dezvoltare personala si profesionala, LA TINEri ESTE PUTEREA si-a propus sa contribuie semnificativ la schimbarea in bine a vietilor beneficiarilor si sa ii incurajeze pe acestia sa aiba incredere in potentialul pe care il au. Incepand din acest an, tinerii care participa in program vor putea urma  sesiunile de training prin intermediul cursurilor disponibile si pe platforma de e-learning a programului, denumita DigiHub.

Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC RomaniaCeea ce este impresionant la programul LA TINEri ESTE PUTEREA sunt povestile tinerilor, cu adevarat surse de inspiratie pentru noi ceilalti. Unii tineri si-au descoperit pasiunile, altii au vazut ca sunt buni la ceva si vor sa se dezvolte in directia aceea. Unii au luat Bac-ul si acum sunt studenti, altii si-au gasit job-uri, iar altii au reusit, pur si simplu, sa se descopere pe ei insisi. Toti au vazut ca se poate, indiferent de cat de greu sau de departe poate parea rezultatul, iar asta face programul un succes – sa-i poti insufla unui tanar determinarea de a reusi.”, a declarat Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Romania.

Dincolo de competentele dobandite, tinerii din Bucuresti-Ilfov, Prahova si Vaslui, care au participat la program in faza pilot din 2017, au fost motivati sa isi continue educatia, sa isi inteleaga potentialul profesional si cum trebuie sa abordeze obtinerea unui loc de munca.

Dragos Plesuvu_La TINEri este Puterea„Pe mine m-a ajutat foarte mult programul, am fost motivat dupa asta sa iau nu numai bacalaureatul, dar sa intru si la facultate. Daca am putut eu, asta inseamna ca pot si restul. Se poate, trebuie sa iti dai putin silinta, trebuie sa te dedici putin si o sa vezi ca totul o sa fie bine.” – Dragos Plesuvu (foto), 19 ani, Husi, participant in 2017.

„Tinerii trebuie sa se cunoasca pe sine ca sa cunoasca ce are nevoie angajatorul de la ei si ce pot ei oferi angajatorului. Programul LA TINEri ESTE PUTEREA a venit  fix ca o manusa pentru ca ne-a ajutat atat pe plan social si profesional, cat si pe cel personal, de a ne cunoaste pe noi, intentiile si, cu atat mai mult, ceea ce ne dorim noi de la viata si de la noi insine.” – Mihai Daniel Beuca, 20 de ani, Campina, participant in 2017.

Pe 10 iulie, Coca-Cola HBC Romania si Asociatia The Social Incubator au organizat o intalnire cu autoritatile publice locale si centrale, cu profesorii, trainerii si tinerii din program pentru a discuta despre modalitatile de sustinere a beneficiarilor. Concluziile acestei intalniri vor fi integrate in planurile de anul acesta ale programului.

Pentru programul LA TINEri ESTE PUTEREA, parteneriatul cu autoritatile publice este foarte important si sta la baza succesului eforturilor tuturor celor implicati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.