Coca-Cola invita posesorii de telefoane sa doneze energie pentru satul Pietroasele

In cadrul caravanei Coca-Cola Romania cei care doresc pot deveni, la randul lor, Mos Craciun chiar si pentru oameni pe care nu ii cunosc. Asta pentru ca, anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colecteaza energie de la telefoanele mobile. Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola masoara energia generata de telefonul mobil, atunci cand ecranul activ al acestuia este plasat in dreptul panoului. Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizeaza si indica energia electrica acumulata in funcţie de durata de expunere a telefonului. Astfel, consumatorii din cele 5 orase in care va ajunge caravana Coca-Cola sunt asteptati sa doneze energie, prin intermediul telefoanelor mobile. Ca urmare a ajutorului lor, locuitorii din satul Pietroasele, judetul Buzau, vor avea parte, in prag de Craciun, de adevarata bucurie specifica acestei perioade: satul luminat de sarbatoare, cadouri pentru copii si un concert special.

„Sarbatoarea Craciunului reprezinta un prilej de a le multumi consumatorilor pentru clipele de bucurie impartasite in ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim sa aratam ca fiecare dintre noi poate fi Mos Craciun nu numai pentru cei apropiati. Printr-un gest simplu, putem sa aducem bucurie chiar si unor persoane pe care nu le cunoastem”, a declarat Anca Nastase, Marketing Activation Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Caravana Coca Cola se va desfasura timp de doua saptamani (intre 3 si 15 decembrie) in cinci orase din tara, respectiv in Bucuresti (Baneasa Shopping si Carrefour Orhideea), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Timisoara (Piata Victoriei), Cluj (Piata Unirii) si Iasi (Palatul Culturii). Locuitorii acestor orase pot vizita Caravana Coca-Cola, unde ii vor intalni pe Mos Craciun si ajutoarele sale si pot deveni, la randul lor, Mos Craciun si pentru oameni pe care nu ii cunosc.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.