Coca-Cola si Diverta vor darui carti femeilor din Penitenciarul Targsor

Coca-Cola HBC Romania va oferi, pe 8 martie,  cate o carte-martisor femeilor din Penitenciarul Targsor. Cartile, oferite de Diverta, vor fi acordate in cadrul unui eveniment REConcept, care va avea loc chiar in Biblioteca Penitenciarului. La Targsor traiesc in spatele gratiilor 650 de femei.

“Le vom oferi acestor femei martisoare de REeducare, constand in 650 de carti si manuale. Adica o noua sansa. Adica alte simboluri ale REinnoirii, mult mai profunde decat florile. Pentru unele, sansa inseamna invatarea alfabetului. Pentru altele, descoperirea literaturii. Pentru toate, o educatie si o viata mai bune”, spun organizatorii evenimentului.

Toate aceste carti vor purta pe prima pagina o propozitie donata special pentru acest proiect de oameni de cultura si de media, oameni care stiu valoarea educatiei. Indemnul Oanei Pellea, al Adei Milea sau al lui Dan Puric vor dainui pe carti pe care le vor citi de-acum incolo multe femei ce vor sa schimbe ceva in bine.

Martisoare de REeducare este un proiect de responsabilitate sociala initiat de Coca-Cola HBC Romania, ca parte a platformei RE Concept, sustinut cultural de Diverta. RE Concept este initiativa de resposabilitate sociala a Coca-Cola HBC Romania, care isi propune sa arate ca RE este inceputul tuturor actiunilor care schimba in bine lumea, cea reala si cea virtuala.

Foto: AFP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.