Coca-Cola: The Water Stewardship and Replenish Report

Grupul Coca-Cola a lansat documentul Global Water Stewardship and Replenish Report”, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei. Acesta detaliaza eforturile companiei de a-si  indeplini angajamentul din 2007, acela “De a reda naturii si comunitatilor o cantitate de apa potabila echivalenta cu cea folosita in toate bauturile din productia proprie pana in 2020“.

Potrivit raportului, Grupul si-a imbunatatit eficienta consumului de apa cu 20% incepand din 2004 pana in 2012.

Pe langa toate activitatile derulate de companie in acest sens, in document sunt enumerate si cele 400 de proiecte initiate de companie pentru a sustine nevoile comunitatilor locale in ceea ce priveste mentinerea surselor de apa potabila. Intre acestea este amintit si proiectul din Romania The Green Passport Program, prin care 200 de liceeni au plantat 15.000 de copaci pe 6 hectare din localitatile Budacu de Jos si Budesti. Raportul descrie si programul Danube Day, la care au participat peste 700 de elevi din toata tara.

Conform raportului, Coca-Cola s-a angajat ca prin diplomatie corporativa sa rezolve toate problemele care pornesc de la necesitatea apei.

Citeste mai jos intregul document.
Coca Cola the Water Stewardship and Replanish Report1 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.