Colgate a donat elevilor 40.000 de seturi de ingrijire orala, prin campania Luna Sanatatii Orale

Colgate_Luna Sanatatii OraleColgate Romania a donat 1% din vanzarile realizate pe parcursul campaniei Luna Sanatatii Orale sub forma de produse de ingrijire orala copiilor din scolile inscrise in program. Astfel, sub sloganul „Impreuna, pentru zambete sanatoase!”, 40.000 de seturi de produse special concepute pentru copii au fost donate elevilor din peste 200 de scoli participante in program la nivel national. Totodata, a fost promovata importanta unei igiene orale corecte. Fiecare copil a primit un Donatie Colgate Luna Sanatatii Orale_2014kit special, compus dintr-o mini-pasta de dinti Colgate, o periuta de dinti Colgate, un joc si un pliant informativ despre ingrijirea orala, adresat parintilor, pentru ca obiceiurile de igiena orala corecta sa fie adoptate de intreaga familie.

“In completarea actiunilor de donatie, Colgate Romania a organizat in perioada 2 – 11 iunie, in scoli selectate din tara, ore de educatie privind sanatatea orala. In cadrul lectiilor, medicii dentisti le-au exemplificat elevilor metoda corecta de periaj dentar cu ajutorul unui modelul demonstrativ, copiii fiind direct implicati in acest proces interactiv. Ei au invatat, de asemenea, ca vizitele regulate la medicul dentist si evitarea gustarilor dulci intre mese contribuie la prevenirea cariilor si a durerilor dentare”.

Totodata, copiii au vizionat un filmulet educational si au luat apoi parte la discutii libere pe tema acestuia, orientate catre conceptele de sanatate orala, toate cuColgate Luna Sanatatii Orale_cursuri scopul de a stimula dezvoltarea unor obiceiuri corecte de igiena orala care sa ii insoteasca pe copii pe durata intregii vieti.

Initiativa „Impreuna, pentru zambete sanatoase!” se alatura numeroaselor actiuni educationale si de responsabilitate sociala pe care compania le-a derulat in Romania. De 22 de ani, Colgate Romania desfasoara programul international „Bright Smiles, Bright Futures”, ce isi propune sa ii invete pe copii cele mai importante reguli si sfaturi despre igiena orala.
Peste patru milioane de copii romani au beneficiat pana in prezent de acest program.

Probleme stomatologice frecvente, cum sunt cariile, pot fi prevenite prin respectarea unor reguli simple de igiena orala: periajul dintilor de cel putin doua ori pe zi timp de trei minute, schimbarea periutei de dinti la fiecare trei luni de zile, vizite frecvente la medicul dentist si adoptarea unei diete echilibrate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.