Colgate-Palmolive a ajutat 5,3 milioane de copii sa devina supereroi

Programul Scolar Colgate - Hunedoara, 8 aprilie 2015 (2)Colgate-Palmolive Romania a dat startul celei de-a 23-a editii a Programului Scolar Colgate, un amplu demers educational prin intermediul caruia elevii din clasele primare invata cele mai importante reguli si sfaturi despre igiena orala. Pana in prezent, peste 5.300.000 de copii din Romania au beneficiat de acest program si au devenit super eroi ai zambetelor sanatoase. In intreaga lume peste 500 de milioane de copii din 80 de tari beneficiaza de acest program. Anul acesta, Programul Scolar Colgate a debutat la Casa de Cultura Hunedoara, unde peste 600 de copii au participat la o lectie deschisa sustinuta de un reprezentant Colgate-Palmolive Romania.Programul Scolar Colgate - Hunedoara, 8 aprilie 2015 (1)

In cadrul evenimentului, elevii au primit cele mai utile sfaturi si informatii despre igiena orala de la specialisti in domeniu. Doctorul Maseluta, celebrul personaj al programului, a fost si el prezent si le-a aratat copiilor ce trebuie sa faca pentru a avea mereu o dantura sanatoasa. Totodata, copiii au intrat in universul zambetelor sanatoase cu ajutorul filmului educational al Programului Scolar Colgate, care le prezinta intr-o maniera ludica pricipalii pasi pe care trebuie sa-i respecte in fiecare zi pentru a avea dinti sanatosi”, au declarat initiatorii proiectului.

La finalul lectiei, copiii au primit toate instrumentele necesare pentru a putea fi in fiecare zi super eroi ai zambetelor sanatoase: produse speciale de ingrijire a dintilor, un pliant cu sfaturi pentru parinti si un pliant pentru insemnarea periajului zilnic, oferite de Colgate Romania. Totodata, fiecare clasa participanta a primit un DVD educativ cu Doctorul Maseluta. Informatiile si materialele au scopul de a-i familiariza pe copii cu principalele concepte de ingrijire orala, intr-un mod prietenos si eficient, adecvat varstei lor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.