Colgate: Trofeul “Multumesc, Doctore!” si-a desemnat castigatorii

In cadrul campaniei  „Multumesc, Doctore!” initiata de Colgate, castigatoare a fost desemnata Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna – Decan la Facultatea de Medicina Dentara din Iasi. Desfasurata intre 31 mai si 1 iulie, campania a fost dedicata relatiei medic-pacient, oferind posibilitatea pacientilor de a-si manifesta recunostinta pentru profesionalismul si grija primite de-a lungul timpului de la propriul lor medic dentist. Marele premiu, ce a constat intr-un tratament stomatologic in valoare de 2000 lei, a revenit lui Marius Stoica din Iasi. El a fost cel care a oferit medicului sau trofeul „Colgate Total – Multumesc, Doctore!”¸ ca simbol al recunostintei pentru atentia si dedicarea sa.

„Acest trofeu a fost o surpriza extrem de placuta si, cu siguranta, o premiera in toata carierea mea de medic dentist. Am primit felicitari, multumiri atat de la pacienti, cat si de la studentii mei, insa un asemenea gest venit din partea unui pacient este de-a dreptul emotionant. Este o onoare sa primesc acest simbol de recunostinta din partea domnului Marius Stoica, la initiativa Colgate Total, pe care de altfel o felicit. Nu exista mod mai frumos de a te bucura de increderea pacientilor si de a sti ca esti un profesionist apreciat de cei din jur”, a declarat Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna.

In cadrul acestei campanii, Colgate Total a creat o platforma de comunicare online pentru romanii multumiti de serviciile medicilor lor. Acestia au putut descarca o felicitare de apreciere de pe pagina de Facebook Colgate Romania, pe care sa o ofere doctorului la urmatoarea vizita.

In plus, proiectul a fost extins si in centrele comerciale, unde cei care au achizitionat produse Colgate Total s-au putut inscrie online in concurs. Castigatorii, desemnati prin tragere la sorti, au primit accesorii electronice pentru a pastra mereu amintirea unui zambet frumos si sanatos: tablete, camere foto sau video, imprimante si rame foto digitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.