Comitetul Olimpic International si Airbnb anunta un parteneriat important pentru sustenabilitate

Airbnb-992x558Comitetul Olimpic International  si Airbnb au anuntat un parteneriat semnificativ pentru sustinerea Miscarii Olimpice pana in 2028.

Parteneriatul va dura cinci ani si este conceput pentru a crea un nou standard pentru gazduire, care va fi un castig pentru orasele gazda, o victorie pentru spectator, fani si pentru sportivi. Aceste eforturi comune vor fi in concordanta cu Obiectivele ONU de Dezvoltare Durabila pentru a oferi optiuni de calatorie care sa fie economice si sustenabile pentru mediu.

„Acest parteneriat inovator se bazeaza pe strategia noastra de a ne asigura ca organizarea eficienta a Jocurilor Olimpice este durabila si lasa o mostenire pentru comunitatea gazda. Cu ajutorul Airbnb, vom dezvolta, de asemenea, noi oportunitati pentru sportivii din intreaga lume pentru a-si dezvolte propriile fluxuri de venituri directe prin promovarea activitatii fizice si a valorilor olimpice.”, a declarat presedintele Comitetului Olimpic, Thomas Bach.

Acordul include prevederi de cazare care vor reduce costurile pentru organizatorii Jocurilor Olimpice si partile interesate, vor minimiza necesitatea construirii unei noi infrastructuri de cazare pentru perioada Jocurilor Olimpice si vor genera venituri directe pentru gazdele si comunitatile locale.

Lucrand impreuna cu Comitetul Paralimpic International (IPC), Airbnb va promova, de asemenea, cazarea care va sprijini accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilitati sau alte nevoi de accesibilitate.

Sursa foto: hogapage.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.