Compania 3M a investit 25.000 euro in beneficiul copiilor defavorizati

Compania 3 M Romania a investit 25.000 de euro in renovarea bucatariei si salii de mese din Centrul Comunitar Ghencea, un proiect social sustinut United Way. Mai mult, o echipa formata dn 27 voluntari ai companiei au muncit peste 50 de ore ca voluntari, acestia implicandu-se in renovarea completa a spatiului destinat bucatariei. Totodata, angajatii 3M au demontat si curatat mobilierul, au ajutat la lucrarile de pregatire si montare gresie, faianta si la instalarea echipamentelor noi. Astfel, 40 de copii confruntati cu probleme sociale si economice grave, ce frecventeaza Centrul Comunitar Ghencea, primesc servicii integrate ce acopera nevoile de baza (produse igienico-sanitare, imbracaminte), o masa calda la pranz si sprijin in activitatile educationale si de prevenire a abandonului scolar. Copiii sunt ajutati zilnic sa-si faca temele, participa la activitati recreative si primesc sprijin psihologic in vederea integrarii sociale in comunitate.

“Implicarea in comunitatea locala, face parte din strategia 3M. Ne-am propus ca actiunile noastre sa aduca imbunatatiri vizibile si sa aiba un impact real pentru cei din jur. Recunosc ca am fost placut surprinsi de entuziasmul cu care colegii au raspuns acestei provocari, mai mult de jumatate dintre angajati implicandu-se in proiect”, a declarat Catalin Velescu, Director general al 3M Romania.

In timpul lucrarilor de renovare, voluntarii 3M Romania au ajutat si la servitul mesei de pranz oferit de companie copiilor pe durata renovarilor.

Spatiul corespunde inprezent standardelor de igiena si siguranta alimentara si este dotat cu echipamente profesionale care vor permite celor 40 de copii de la centrul de zi sa se bucure de o masa calda zilnic. Si alti 200 de varstnici din comunitate vor primi aici mancare gatita in regim de cantina sociala.

La nivel global, parteneriatul 3M si United Way are o istorie de peste 60 de ani pentru a raspunde nevoilor comunitatii in cele trei directii: educatie, sanatate si integrare sociala si economica. Anul acesta, 3M a primit cea mai inalta distinctie acordata de United Way partenerilor sai, premiul Spirit of America pentru filantropie, voluntariat si impact in comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.