Compania Ana si Cornel a donat carne pentru mesele micutilor din SOS Satele Copiilor

SOS_Satele_CopiilorCompania Ana si Cornel continua si in anul 2015 programul “Masa in familie de la Ana si Cornel”, un proiect de responsabilitate sociala dedicat copiilor din organizatia SOS Satele Copiilor Romania. Inca din luna noiembrie a anului 2014 compania Ana si Cornel a alocat o cantitate de peste 1300 de kilograme de carne, pentru a fi livrata pe parcursul celor 12 luni de derulare a programului, in cele trei locatii ale SOS Satele Copiilor. Astfel, prin programul „Masa in familie de la Ana si Cornel”, cei 207 copii din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau, se vor bucura de mese calde si de bunatatile preferate.Ana si Cornel

www.claudiaveja.com Images“Am incredere ca gestul nostru, simbolic, raportat la nevoile unei astfel de organizatii si la un numar atat de mare de oameni, poate fi replicat de cei care doresc sa sprijine acesti copii in drumul lor, care a avut un inceput destul de anevoios. Ne dedicam acestui proiect pentru ca am simtit in casele SOS un puternic spirit de familie si ne simtim mandri sa putem imparti cu acesti copii minunati din valorile pe care le-am adunat de la parintii si bunicii si ca se pot bucura de o Masa in Familie,” a declarat Carmina Paraschiv, director general al companiei Ana si Cornel.

Pentru a depozita carnea in bune conditii, compania a donat fiecarui Sat SOS si cate o lada frigorifica, cu un volum util total de 284 de litri per unitate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.