Compania Bunge Prio a investit peste 100.000 lei in comunitatea din Lehliu Gara

Bunge Noul laborator de informatica al scolii din Lehliu GaraCompania americana Bunge Prio sustine educatia si formarea tinerilor din Lehliu-Gara. Astfel, peste 500 de elevi din Lehliu Gara, unul din cele mai mici orase din judetul Calarasi, au acces la 18 calculatoare moderne cu licenta pentru desfasurarea cursurilor, in cadrul laboratorului de informatica de ultima generatie, reamenajat in singura scoala gimnaziala din oras. Unitatea de invatamant instruieste 543 de elevi din oras si imprejurimi, fiind recunoscuta pentru rezultatele bune obtinute la concursurile locale si regionale, in materii precum matematica, stiintele naturale si limba romana. Pe langa dotarea laboratorului de informatica, compania Bunge Prio a reamenajat laboratorul  Bunge - Noul Laborator al scolii din Lehliu Gara (II)de chimie al scolii si a organizat stagii de practica pentru tineri in cadrul fabricii din Lehliu Gara.

Prin dotarea salii de informatica a singurei scoli gimnaziale din oras, Bunge Prio Romania incurajeaza performanta in educatie si sprijina elevii sa obtina rezultate bune la invatatura si sa deprinda abilitati importante pentru formarea lor ca profesionisti”, spun reprezentantii companiei. 

In ultimii ani, Bunge Prio a investit in comunitatea din Lehliu Gara  peste 100.000 lei, acesta fiind doar un prim pas in sustinerea proiectelor pentru educatia si formarea tinerilor, pe termen lung.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.