Compania HP anunta noile tendinte sustenabile in imprimarea 3D

wonder_social_dCompania HP a lansat lista de predictii pentru imprimarea 3D si fabricarea digitala in 2020. Cercetarile din acest an identifica tendintele de top care vor avea un impact major asupra avansarii Industriei 4.0, cum ar fi necesitatea unei productii mai durabile, modul in care automatizarea se va transforma sau cresterea datelor si software-ului ce vor reprezenta coloana vertebrala a productiei digitale.

„Anul 2020 va fi un moment al realizarii potentialului de imprimare 3D si a adevaratului potential al productiei digitale in industrii. Dupa cum indica rapoartele interne HP, productia digitala va permite producerea de proiecte ideale ale utilizatorilor prin deblocarea de solutii noi si extinse de software, date, servicii si productie industriala, care ofera experiente mai transformatoare, perturband industriile vechi.” a declarat Pete Basiliere, fondator, Monadnock Insights.

Printre noile tendinte se numara: productia sustenabila – un imperativ al companiei HP, electrificarea vehiculelor prin imprimarea 3D si eficientizarea lanturilor de aprovizionare noi prin tiparirea 3D.

Sursa foto: hp.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.