Compania HP Inc. si organizatia Girl Rising in parteneriat pentru studenti si profesori

Atlantic-Computer-Solutions-Hp-Printer-SupportDe Ziua Internationala a Fetei (14 Octombrie), compania HP Inc si organizatia nonprofit Girl Rising au anuntat lansarea de noi solutii curriculare si tehnologice care vor echipa pana la zece milioane de studenti si profesori. Parteneriatul pe mai multi ani se extinde catre comunitatile din Statele Unite, India si Nigeria si este o componenta critica in atingerea obiectivului HP, si anume: 100 de milioane de oameni, pana in 2025, sa atinga rezultate mai bune la invatatura.

HP considera ca educatia este un drept fundamental uman care creeaza cai catre noi oportunitati. Astazi, peste 130 de milioane de fete din intreaga lume continua sa nu aiba acces la educatie, iar femeile reprezinta doua treimi din cele 750 de milioane de adulti fara abilitati de alfabetizare de baza. Directionat catre scolile primare si secundare, HP va implementa, o suita de programe si o biblioteca  pentru a insoti HP School Pack, o suita de software preincarcata pe computerul HPP Education Edition HP.

„HP se mandreste cu puterea tehnologiei. Organizatia Girl Rising face eforturi de ultima ora pentru a ajuta  femeile si fetele din intreaga lume. Acest lucru nu a fost vreodata mai important, iar colaborarea noastra va echipa milioane de studenti si profesori cu programa si tehnologia de care au nevoie pentru a prospera. ” a declarat Michele Malejki, sef global al programelor de impact social, HP.

Sursa foto: hp.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.