Compania msg systems Romania sustine oficial Maratonul Apuseni

Compania msg systems Romania este, incepand din acest an, partener oficial al Maratonului Apuseni, organizat de Clubul Alpin Roman, sectia Universitara Cluj. In urma acestui parteneriat identitatea maratonului va fi schimbata in Maraton Apuseni msg systems. Competitia de alergare montana (trail running) in zona Muntele Baisorii – Muntele Mare se afla anul acesta la cea de-a doua editie. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie si pana in prezent s-au inscris 400 de concurenti din tara si strainatate.

“Ne dorim sa investim si sa sustinem pe termen lung acest proiect pe care il consideram reprezentativ pentru comunitatea clujeana, astfel incat sa devina un eveniment sportiv de referinta pentru zona Clujului, dar si pentru intreaga comunitate de alergatori din tara”, a declarat Radu Jinga, director general msg systems Romania.

Maraton Apuseni msg systems are unul dintre cele mai accesibile parcursuri dintre toate maratoanele organizate la noi in tara, si este probabil unul dintre cele mai bune ocazii pentru cei care doresc sa isi incerce pentru prima data fortele intr-o astfel de competitie. De asemenea traseul este unul cat se poate de pitoresc oferind alergatorului ocazia de a parcurge zone foarte frumoase si cu multa incarcatura traditionala autentica, reprezentativ pentru zona muntilor Apuseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.