Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Compania Patru Maini va renova 32 de unitati scolare pana la sfarsitul acestui an

Patru Mini-Renovare Scoala BotosaniCompania Patru Maini a dat startul celei de-a doua editii a campaniei de renovare „De ajutor pentru tine si ai tai”. In cadrul acesteia, pana la sfarsitul acestui an vor fi renovate 32 de institutii de invatamant, centre de plasament si spitale (in special maternitati si sectii dedicate copiilor) din toata tara. Renovarile sunt posibile cu ajutorul celor care au achizitionat in perioada aprilie – august anumite produse ale companiei, din al caror pret a fost donat comunitatii locale cate Patru Mini-Renovareun leu pentru fiecare sac vandut. Alaturi de clientii Patru Maini, in campanie sunt implicati si angajatii retelei de magazine Dedeman si membrii comunitatilor in care sunt realizate renovarile.

Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Maini„Pentru ca ii implicam atat pe clientii nostri (oferind pentru ei cate 1 leu la fiecare produs achizitionat), cat si pe cei din comunitatile in care ne desfasuram activitatea, renovarile se intampla gratie tuturor acestor oameni minunati si ofera un bun exemplu de urmat copiilor din scolile si gradinitele pe care le ajutam, pentru ca ei sa poata creste armonios. Iar cum anul acesta avem un ajutor si mai pronuntat din partea autoritatilor locale, lucrurile nu pot decat sa se desfasoare si mai bine decat pana acum si le vom putea oferi copiilor niste spatii frumoase pentru a invata sau a se juca”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Maini.

Au inceput deja renovarile pentru 6 prime locuri Patru Maini Gradinita 23 Timisoaradin Timisoara (Gradinita nr. 23), Piatra Neamt (Scoala Gimnaziala Candesti), Roman (Gradinita Colegiului Tehnic Danubiana), Botosani (Scoala nr. 10), Craiova (Gradinita Curcubeul Copilariei) si Alba-Iulia (Centrul Maternal Speranta).

Vor urma alte 14 renovari in Bucuresti (Centrul de zi “Eu si prietenii mei” si Spitalul Grigore Alexandrescu – sectia de chirurgie), Iasi (Gradinita cu program normal nr. 15), Bacau (Gradinita cu program prelungit nr. 17), Buzau (Scoala Rubla), Cluj-Napoca (Gradinita de stat din Aschielul Mare), Baia Mare (Casa de copii nr. 1), Resita (Gradinita Semenic), Bistrita (Gradinita nr. 10), Focsani (Gradinita Albinuta), Ploiesti (Maternitatea Ploiesti), Suceava (Cantina si camera sociala din Parohia Obcini), Constanta (Spitalul Clinic de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Eforie Nord) si Drobeta Turnu-Severin (Scoala Gimnaziala nr. 15)

In octombrie se va lucra la Galati (Gradinita cu program prelungit nr. 17), Braila (Centrul Social Lumina), Ramnicu Valcea (Centrul de copii cu dizabilitati), Mures (Gradinita cu program normal Berghia), Brasov (Colegiul Tara Barsei Prejmer), Targoviste (Palatul Copiilor) si Arad (Scoala Gimnaziala Secusigiu). Iar in noiembrie, la Vaslui (Spitalul Judetean Vaslui – sectia TBC), Miercurea Ciuc (Gradinita Arany Alma), Tulcea (Isaccea – complex unitati de tip familial cu copii abandonati), Slatina (Internat Colegiul Tehnic) si Pitesti (Gradinita Primii Pasi).

Compania Patru Maini se afla la cea de-a doua editie de renovari, dupa ce in 2013 a reusit sa renoveze 28 de locuri din intreaga tara. Toate acestea au fost realizate cu o finantare de 239.000 lei si a unui numar de 150 de voluntari din echipa Patru Maini, magazinele Dedeman si comunitatile beneficiare, dar si a tuturor celor care au achizitionat produsele aflate in programul „De ajutor pentru comunitate”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...