Compania Teleperformance recunoscuta drept cel mai bun angajator din 2019 la nivel global

banner_home1_greenTeleperformance, unul din liderii globali de pe piata serviciilor de contact center externalizate, a fost recunoscut drept cel mai bun angajator Kincentric (fostul Aon Best Employer) din anul 2019, in mai multe tari europene si nu numai.

„Programul „Cel mai bun angajator” recunoaste realizarile deosebite ale organizatiilor care demonstreaza excelenta la locul de munca, incurajeaza o cultura agila si ofera in mod constant rezultate puternice si durabile in afaceri. In anul 2019, compania Teleperformance s-a situat deasupra altor companii, deoarece determina rezultatele afacerii printr-un angajament ridicat al angajatilor, o agilitate organizationala remarcabila si o concentrare puternica a talentului. Felicitam Teleperformance pentru obtinerea acestei recunoasteri. ” a declarat Ken Oehler, liderul practicilor globale pentru cultura si implicare Kincentric.

Compania a stabilit cele mai inalte standarde de securitate si calitate din industrie si foloseste tehnologia proprie de invatare  pentru a optimiza flexibilitatea pe o scara globala. Grupul de 300.000 de angajati, distribuit in 80 de tari, sprijina miliarde de conexiuni anual in 265 de limbi si dialecte si imbunatateste experienta clientului cu fiecare interactiune.

Sursa foto: teleperformance.es

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.