Companiile, chemate alaturi de copiii din Centrul Social Sf. Dimitrie

Fundatia Sf. Dimitrie a lansat o campanie de fundraising adresata companiilor si firmelor responsabile social din Romania. Proiectul, al carui scop final este cumpararea unei case pentru Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie, va fi construit „in direct”, pe pagina web www.CompaniipentruCopii.ro. Aceasta platforma online inedita poate gazdui, intr-o casa virtuala, siglele a cel putin 500 de companii si firme, cu link catre paginile lor de Internet.

“Pagina web va deveni astfel cel mai frumos „multumesc” pe care Fundatia Sf. Dimitrie il va darui public companiilor pentru copii. Suma pe care ne-am propus sa o strangem este de 200.000 de euro, publicul fiind informat constant pe pagina web despre valoarea fondurilor atrase”, a declarat Radu Meirosu, coordonator fundraising Fundatia Sf. Dimitrie.

Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie a ocrotit de-a lungul celor 14 ani de existenta peste 2.500 de copii si de familii care au nevoie de ajutor. Copiii provin din medii defavorizate sau dezorganizate, cu risc crescut de izolare sociala; cu parinti cu grad redus de implicare in educatia copiilor; care provin din familii cu mai multi copii, monoparentale sau ai caror parinti sunt plecati in strainatate. Zilnic 35 de copii vin la Centru pentru a face diferite activitati.

Pentru mai multe informatii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.