Companiile Estée Lauder a publicat Raportul de Responsabilitate pe 2019

052119_PC_special_offers_free_shippingCompaniile Estée Lauder au publicat Raportul de responsabilitate corporativa pentru anul 2019. Documentul, „Inspirat de frumusete, bazat pe valorile noastre”, evidentiaza progresul si angajamentul companiei Estée Lauder de a consolida eforturile in domeniile de baza ale cetateniei, durabilitatii, si evidentiaza etapele cheie ale leadershipului  in practicile incluziunii si diversitatii.
Compania se straduieste constant sa isi imbunatateasca gradul de transparenta in termeni de cetatenie si durabilitate pentru a raspunde mai bine asteptarilor partilor interesate, in special a consumatorilor, investitorilor si angajatilor.

Printre cele mai importante obiective ale companiei se numara:
-Obiectivele de sustenabilitate a mediului in ceea ce priveste zero emisii nete de carbon si obtinerea a 100% energie regenerabila (RE100) pana la sfarsitul anului 2021;
-Prioritate pentru 4000 de ingrediente considerate sensibile in ceea ce priveste aprovizionarea responsabila, dezvoltarea si implementarea planurilor de actiune social si biodiversitate;
-Obiectivul social de a imbunatati bunastarea a 10 milioane de oameni din intreaga lume cu programe si subventii axate pe sanatate, educatie si mediu.

„Succesul companiilor Estée Lauder in lumea frumusetii de prestigiu, atat de dinamica si agila, se datoreaza pasiunii si daruirii angajatilor nostri, viziunii liderilor nostri si fortei brandurilor noastre iubite. Speram sa construim impreuna un viitor frumos si durabil.” a spus William. P. Lauder, presedinte executiv al The Estée Lauder Companies Inc.

Raportul poate fi citit aici: Raport de responsabilitate corporativa –  The Estée Lauder Companies 2019

Sursa foto: esteelauder.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.