Competitia P&G “CEO Challenge”: Un student roman a ajuns in finala europeana

p gTineri de la patru universitati din Romania au fost selectati pentru a participa in prima runda a competitiei CEO Challenge. Dintre totalul celor 13 studenti, unul va face parte din echipa calificata in finala europeana de la Geneva. Alaturi de reprezentanti din alte tari din Europa de Sud-Est, precum Grecia, Serbia si Bulgaria, studentii au avut sarcina de a-si asuma rolul de “Chief Executive Officer” si de a veni cu solutii pentru un scenariu de afaceri. In urma prezentarilor sustinute, juriul format din angajati ai P&G a ales una dintre echipe pentru urmatoarea etapa a competitiei. Membrii acesteia vor avea sansa de a calatori la Geneva, la centrul de design de brand al P&G, pentru a concura alaturi de tineri din intreaga Europa. Echipa castigatoare include un student din Romania, unul din Bulgaria si unul din Grecia.

Competitia “CEO Challenge”, aflata deja la a doua editie, isi deschide portile catre studenti din intreaga Europa. Initiativa urmareste sa-i ajute pe acestia sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele, oferindu-le oportunitatea de a-si exersa gandirea analitica si de a lucra in echipa pentru a rezolva o provocare de business. Evenimentul din acest an este usor diferit, deoarece fiecare echipa este formata din studenti din tari diferite, cu scopul de a promova cooperarea intr-un mediu multicultural.

Cel mai important premiu pe care l-au castigat toti participantii consta in bogatia de cunostinte obtinute pe parcursul competitiei prin colaborarea cu angajatii P&G, precum si in experienta dobandita in timpul exercitiului de a transforma o idee intr-un plan de afaceri concret.

Concurentii din acest an au declarat ca “CEO Challenge a aratat valoarea spiritului de echipa, deoarece, in doar cateva ore, oameni din diferite tari, cu limbi materne diferite, au fost nevoiti sa invete sa lucreze unul cu celalalt pentru a atinge un obiectiv comun”. In acelasi timp, ei au avut ocazia sa vada modul in care P&G investeste in dezvoltarea continua a angajatilor sai, aceasta fiind unul dintre pilonii sai de crestere.

CEO Challenge este o initiativa din cadrul programului “Impreuna Construim Viitorul Tau ” (“Together We Build Your Future”), prin intermediul careia P&G sprijina activ dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Aceasta cuprinde, printre altele, conferinte interactive, accesul la cursuri de pregatire inovatoare destinate angajatilor P&G, precum si participarea P&G in foruri academice si la evenimente de resurse umane.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.