Competitia Romanian CSR Awards 2015 si-a desemnat castigatorii

Romanian CSR Awards-012015A treia editie a celei mai importante competitii dedicate responsabilitatii sociale corporative – Romanian CSR Awards – si-a desemnat castigatorii. Au fost acordate 41 de premii si mentiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact in comunitati in anul 2014. In cadrul galei au fost acordate si patru premii speciale, castigatorii acestora fiind nominalizati de catre echipa CSRmedia.ro. Astfel, la categoria Leader CSR a fost desemnata Corina Vasile, Communication & PR Director Raiffeisen Bank, pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea domeniului Responsabilitatii Sociale  Corporative in Romania.
La categoria Star CSR a fost premiata Andreea Raducan, pentru eforturile de sustinere a dezvoltarii tinerilor sportivi, de promovare a sportul si a principiilor unei vieti sanatoase, iar la categoria Blogger ResRomanian CSR Awards 2015ponsabil a fost desemnat castigator Marius Matache. Un premiu special a fost acordat si echipei Bucuresti FM pentru emsiunea “Eu Aleg Romania”.

Lacramioara-Botezatu-CSRmedia-ro“Gala Romanian CSR Awards este o recunoastere a eforturilor companiilor de a sustine comunitatile in care activeaza si o rasplata pentru oamenii care s-au implicat si au facut posibila implementarea proiectelor de responsabilitate sociala. Multumim partenerilor care au avut incredere in echipa CSRmedia si au sustinut organizarea acestei gale – GSK Romania, Holcim si Telekom Romania”, a declarat Lacramioara Botezatu, organizator al competitiei Romanian CSR Awards.

Romanian CSR Awards-02 2015Si in acest an s-au aliniat la start peste 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut, valoarea estimativa a finantarii acordata pentru derularea acestora depasind 4,6 milioane de euro. Proiectele inscrise in competitie au fost evaluate de catre opt membri ai Juriului, care au tinut cont de impactul si relevanta proiectelor pentru comunitati, numarul de beneficiari, de angajati si voluntari implicati in proiect, dar si eficienta bugetului investit.

Parteneri media ai evenimentului au fost: TVR, Revista Cariere, Romaniapozitiva.ro, Comunicatedeafaceri.ro, mediaTrust si Bucuresti FM.

Lista completa a castigatorilor Romanian CSR Awards 2015 poate fi gasita AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.