ComunicatedeAfaceri.ro, relansat cu sectiuni de antreprenoriat social, CSR si ONG

Comunciate de afaceriGrupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie – GEAC a relansat ComunicatedeAfaceri.ro, un serviciu gratuit si prompt de promovare a entitatilor private, a produselor, serviciilor si a initiativelor acestora. Platforma pune la dispozitia membrilor sectiuni dedicate sectoarelor mari de activitate, noutatea fiind aceea ca organizatiile isi pot publica comunicate specifice antreprenoriatului social, actiunilor de responsabilitate sociala corporativa si sectorului ONG.

Contul de membru ComunicatedeAfaceri.ro se creeaza prin introducerea unor minime date de contact ale organizatiei, care beneficiaza astfel de functionalitatile si avantajele pe care le ofera site-ul: continut generat de utilizatorii inscrisi pe platforma; postarea de comunicate de presa insotite de imagini; editarea, modificarea comunicatelor din contul de membru; promovarea cu link a adreselor web inserate in articole; afisarea istoricului comunicatelor publicate; incheierea de parteneriate media si promovarea partenerilor prin bannere online.

Lansat in 2008, ComunicatedeAfaceri.ro a devenit incepand cu 2012 un proiect al GEAC, organizatia incercand sa repozitioneze platforma ca liant intre sectorul de business si cel nonprofit si sa stimuleze implicarea companiilor in comunitate. In perioada 2012 – 2015, ComunicatedeAfaceri.ro a promovat proiecte ONG si de responsabilitate sociala prin bannere online si newslettere transmise membrilor. Printre partenerii ONG promovati, se numara Asociatia Aripi Deschise, Fundatia Estuar, Fundatia Sf. Dimitrie, Asociatia Invingem Autismul, Asociatia ViitorPlus, Forumul Tinerilor din Romania.

In prezent, ComunicatedeAfaceri.ro are peste 1000 de membri si un fond de peste 10.000 de comunicate publicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.