Concurs foto: “Dizabilitatea intr-o alta lumina”

Federatia ONPHR si Euro-Link Consultants, impreuna cu Fundatia CREFOP si ASSOC organizeaza concursul foto “Dizabilitatea intr-o alta lumina”.   Pana pe 12 decembrie, cei pasionati de arta fotografica (amatori sau profesionisti), dar  si organizatiile nonguvernamentale se pot inscrie in concurs. Prin fotografii, participantii trebuie sa surprinda elemente din viata persoanelor cu dizabilitati care sa contureze o imagine proprie a potentialului de integrare a acestora.

”Ratiunea acestui concurs este foarte simpla. Persoanele cu dizabilitati sunt exact ca noi. Muncesc, invata, au griji si planuri, prieteni, au locuri si filme preferate. Dizabilitatea nu inseamna doar imaginea stereotipa a unui carucior rulant. De aceea, ne dorim ca participantii la concurs sa exprime vizual mai ales abilitatile persoanelor cu dizabilitati si capacitatea lor de a se adapta oricarui mediu”, a declarat Francisc Simon, presedinte al Federatiei ONPHR.

Concursul este organizat in cadrul proiectului Rescue– infiintarea unei retele de economie sociala destinata integrarii profesionale a persoanelor cu dizabilitati, pornind de la experiente si bune practici in Uniunea Europeana, finantat din Fondul Social European.

Dintre fotografiile inscrise in concurs, juriul de specialiate va alege cele mai bune 3 fotografii, pe criterii de relevanta pentru tema concursului, noutate, creativitate si valoare artistica.

Pentru inscrieri sau mai multe detalii, click aici

Despre Federatia ONPHR

Organizatia Nationala a Persoanelor cu Handicap din Romania (ONPHR) a fost infiintata in 1995 si este constituita din peste 33 de organizatii neguvernamentale pentru persoane cu dizabilitati. Principalul obiectiv este dezvoltarea programelor ce vizeaza egalizarea sanselor, integrarea si incluziunea acestor indivizi in societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.