Consultanta gratuita pentru IMM-uri in conceperea Strategiei de CSR

Pentru că abordarea strategică a Responsabilității Sociale este din ce în ce mai importantă pentru competitivitatea întreprinderilor, CSRMedia.ro lansează serviciul Gratuit de consultanță în conceperea Strategiei de Responsabilitate Socială pentru companiile mici și mijlocii din România. Integrarea unei strategii de CSR în planul de business poate aduce beneficii vizibile în ceea ce privește reducerea costurilor, gestionarea riscurilor, relațiile cu clienții, managementul resurselor umane sau capacitatea de inovare. Totodată, poate să stimuleze dezvoltarea de piețe noi și perspective de creștere a afacerii. Intreprinderile mici si mijlocii interesate să își dezvolte o strategie de Responsabilitate Socială pot trimite un mesaj la adresa consultanta@csrmedia.ro împreună cu o scurtă prezentare a firmei.

“Am demarat această inițiativă pentru a veni în sprijinul companiilor mici și mijlocii care doresc să se implice în domeniul CSR, dar poate nu au specialiști care să le dezvolte un concept. Sperăm ca prin această facilitate tot mai multe companii din România să înceapă derularea de proiecte care să susțină și să dezvolte comunitățile în care activează”, a declarat George Carpov, consultant CSRMedia.ro.

Odată asumată Strategia de Responsabilitate Socială, întreprinderile pot să construiască relații de încredere pe termen lung cu angajații, consumatorii și cetățenii, relații care să servească drept fundament pentru crearea unui model de afacere durabilă. O încredere mai mare din partea stakeholderilor contribuie substanțial la crearea unui mediu în care întreprinderile pot să inoveze și să se dezvolte în orice context economic.

Articole similare...

2 Responses

 1. Andrei spune:

  Buna ziua,

  Laudabila initiativa.
  In ce anume consta aceasta consultanta pe care o oferiti?

  Multumesc

  • Redactia spune:

   Buna ziua,
   Acordam consultanta in conceperea Strategiei de Responsabilitate Sociala.
   Pentru detalii trebuie sa trimiteti un e-mail pe adresa specificata in articol care sa cuprinda o scurta prezentare a firmei pe care o reprezentati.
   Zi frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.