Continental Anvelope a sustinut modernizarea Sectiei de Pediatrie de la Spitalul V. Babes

Continental AnvelopeContinental Anvelope Timisoara si Asociatia Scoala mamei Junior au incheiat lucrarile de modernizare a sectiei de pediatrie a spitalului de Boli Infectioase si Pneumofiziologie Victor Babes. Proiectul a avut o valoare totala de 90.000 de euro, din care 52.000 de euro au fost donati de producatorul de anvelope, iar restul au reprezentat donatii private in bani sau in materiale necesare. Lucrarile au fost facute cu sprijinul a 200 de persoane, renovandu-se 12 saloane, o camera de recoltare, biroul asistentelor si bucataria de Continental Anvelope Renovare Spitaldietetica.

Klaus Ohlwein, director general Continental Anvelope TimisoaraSuntem foarte bucurosi sa vedem ca, impreuna, am reusit sa imbunatatim conditiile de spitalizare pentru copii, sa facem mai suportabila perioada petrecuta in acest spital si, poate, sa contribuim la insanatosirea mai grabnica a lor. Dincolo de echipamentele sau de mobilierul cumparat, cea mai de pret donatie a fost timpul fiecaruia dintre voluntari si hotararea cu care au lucrat pentru ducerea la bun sfarsit a lucrarilor”, a declarat Klaus Ohlwein, director general Continental Anvelope Timisoara.

Sectia de pediatrie a fost modernizata complet. S-a marit necesarul de paturi de la 31 la 34, s-a dotat si echipat complet punctul de recoltare, iar din infrastructura veche nu s-au mai pastrat decat echipamentele medicale. Au fost schimbate usile cu unele de tip termopan, a fost inlocuit mobilierul cu unul modern de spital, s-au amenajat baile, s-au schimbat caloriferele, s-a reconditionat sistemul electric, s-au cumparat saltele, lenjerii, perne si paturi noi si s-a renovat, mobilat si utilat bucataria care deserveste aceasta sectie. Pe langa acestea, saloanele au fost complet renovate si pictate cu diferite desene tematice.

Proiectul, denumit Recladim speranta, a pornit dupa initiativa unui tata care a avut fetita internata la aceasta sectie si care a renovat salonul in care a stat aceasta. Initiativa privata a parintilor si a voluntarilor a atras atentia companiei Continental Anvelope Timisoara, care a decis sa sprijine renovarea tuturor saloanelor, dar si a bucatariei de la aceasta sectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.