Cora a dat 4.200 de ghiozdane echipate cu rechizite pentru scolile de la tara

Cora Romania- Ghiozdane pentru scolile rurale 2014 Scolile de la tara Cora Romania a donat 4.200 de ghiozdane cu rechizite copiilor de la 35 de scoli rurale defavorizate in cadrul celei de-a treia editii a campaniei «Scolile de la tara». Prin acest program, cora sustine dreptul egal la educatie al copiilor indiferent de mediile si regiunile din care provin. Astfel, in prima zi de scoala, directorii celor Cora Romania- Ghiozdane pentru scolile rurale 2014 01doisprezece magazine cora si echipele lor au mers in diverse localitati din judetele unde exista magazine cora si au impartit ghiozdane scolarilor mai mici sau mai mari.

Thierry_Destailleur_ Director_General_de_Exploatare_al_cora_Romania“Aceasta campanie ne provoaca, an de an, tuturor multa emotie pentru ca ajutam scoli rurale defavorizate. Nimic nu e mai important pentru dezvoltarea unei tari decat educatia copiilor si suntem fericiti ca putem dezvolta aceasta campanie in scoli rurale. In fiecare an, oferim mii de ghiozdane echipate pentru scoala si speram sa oferim cat mai multe de la an la an, deoarece cora nu este numai un magazin intr-o comunitate, ci un vecin, un prieten care ajuta cand este nevoie de ajutor”, a declarat Thierry Destailleur, Director General de Exploatare cora Romania.

Suma reprezentand contravaloarea totala a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vanzarile produselor marca cora in luna august, la care s-au adaugat Cora Romania- Ghiozdane pentru scolile rurale 00contributii de la o parte din furnizorii cora.

cora Romania are in prezent doisprezece magazine: patru la Bucuresti, doua la Constanta si cate unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Ploiesti si Bacau.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.