Cora a oferit 7.000 de ghiozdane copiilor din 43 de scoli rurale

In cadrul celei de-a doua editii a campaniei Scolile de la Tara, cora Romania a dat 7.000 de ghiozdane cu rechizite copiilor din 43 de scoli rurale. Institutiile de invatamant beneficiare ale campaniei sunt amplasate atat in jurul Bucurestiului, cat si in orasele in care sunt deschise hipermarketuri cora. Numarul de ghiozdane daruite este dublu fata de cel de anul trecut. Suma reprezentand contravaloarea totala a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vanzarile produselor marca cora in luna august, la care s-au adaugat contributii de la o parte din furnizorii cora.

“Dupa succesul inregistrat anul trecut de aceasta campanie in scoli, am decis ca la actiune sa participe si magazinele din Bucuresti alaturi de cele din provincie. Prima zi de scoala este o zi magica si suntem foarte fericiti ca am putut contribui si noi la bucuria copiilor. cora isi ia foarte in serios rolul de actor al comunitatii care se implica activ in sprijinul acesteia. O alta campanie cora de traditie a avut anul acesta un succes extraordinar: prin Luna cora am strans 150.000 de euro pe care i-am donat deja catre mai multe organizatii caritabile”, a declarat Thierry Destailleur, Director General de Exploatare al cora Romania.

cora Romania are in prezent unsprezece magazine: patru la Bucuresti, doua la Constanta si cate unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin si Bacau. Compania va mai deschide anul acesta inca un magazin la Ploiesti.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.