Cora Cluj Napoca si Ascendis incep o serie de actiuni de CSR

Cora Cluj-Napoca, impreuna cu Ascendis – firma de training si consultanta, va derula in urmatorii doi ani mai multe activitati cu caracter de responsabilitate sociala. Actiunile fac parte dintr-un proiect de formare profesionala, derulat de cele doua companii. Prima initiativa a avut deja loc si a presupus plantarea de copaci in cartierul clujean Manastur, in zona statiei Minerva. La actiune a participat atat echipa de management cora Cluj-Napoca, reprezentanti ai firmei Ascendis, dar si reprezentanti ai primariei, intrucat aceste prime actiuni sunt sprijinite de autoritatile locale.

„Anul acesta, echipa de management cora Cluj-Napoca si-a propus ca, pe langa programul de formare profesionala inceput cu Ascendis, sa initieze, in paralel, si o serie de activitati de educare sociala, in sprijinul comunitatii locale. Vom derula o serie de mici proiecte, precum igienizarea unor spatii verzi, ecologizarea unor zone montane si sprijinirea unor categorii sociale defavorizate”, a declarat Claudia Mirica, directorul hipermarketului cora Cluj-Napoca.

A doua initiativa va avea loc azi, in comuna Gilau, cand intr-o singura zi, echipa de management a cora Cluj-Napoca si facilitatori Ascendis vor repara si renova o casa in care locuiesc cinci copii orfani.

„Derulam anual, in intreaga tara, peste 300 de zile de teambuilding. Multe dintre aceste programe au la baza activitati de responsabilizare sociala. Evenimentele de acest tip adauga valoare atat participantilor directi, cat si comunitatilor locale, avand rezultate vizibile imediate”, a declarat Lucia Man, consultant Ascendis.

Contributia Ascendis in aceste proiecte consta in facilitarea tuturor activitatilor si in sustinere financiara, prin sponsorizarea unei parti din materialele utilizate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.