Cora deschide statii de incarcare a vehiculelor electrice in toate hipermarketurile sale

Lansare Statii de Incarcare Electrice_cora LujeruluiCora Romania a lansat o retea de statii de incarcare pentru masini electrice, proiect derulat in parteneriat cu EVConnect, care ii incurajeaza pe romani sa foloseasca vehicule electrice sau hibrid, nepoluante. Prima statie functioneaza in parcarea magazinului cora Lujerului, din Bucuresti. Pe 28 iunie 2016 va fi deschisa a doua statie de incarcare, la magazinul cora Bratianu, din Constanta, pentru ca, in final, toate cele 11 hipermarketuri ale retelei cora Romania sa poata oferi clientilor si aceasta facilitate. Incarcarea masinilor electrice sau hibrid este un serviciu gratuit, oferit de catre cora. La cora Lujerului pot fi incarcate simultan doua vehicule, intr-un spatiu special amenajat. Incarcarea dureaza in medie o ora, iar statia deserveste toate tipurile de vehicule electrice si hibride plug-in.

cora Romania isi gandeste permanent actiunile in rezonanta cu nevoile comunitatilor din care fac parte hipermarketurile sale. Una din actiunile noastre principale se refera la proiecte verzi denumite coraVerde care au ca scop oferirea de solutii verzi zonelor in care operam. Prin urmare, am decis sa incepem instalarea in toate hipermarketurilor  noastre de statii de incarcare masini electrice pentru a incuraja comunitatile pe care le deservim sa inceapa sa foloseasca un transport sustenabil. Primele statii sunt instalate in cora Lujerului si cora Bratianu in Constanta si ofera infrastructura necesara unui transport electric din ce in ce mai necesar. Mai mult, prin aceasta actiune dorim sa imbratisam viitorul si sa cream un prezent modern si durabil”, a declarat Emanuel Parvulescu, responsabil Mediu  la cora Romania.

Proiectul lansat astazi se inscrie in eforturile cora Romania de a oferi solutii de trai sustenabil comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Programul cora Verde functioneaza cu succes in toate hipermarketurile cora si incurajeaza, printre altele, reciclarea inteligenta a deseurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.