Cora Romania doneaza 627.000 de lei stransi prin campania „Luna inimilor deschise”

CoraCora Romania a strans peste 627.000 de lei in timpul campaniei „Luna inimilor deschise”, banii urmand sa fie donati, ca in fiecare an, unor spitale si organizatii implicate in actiuni umanitare. Fondurile vor fi donate anul acesta urmatoarelor institutii, in functie de optiunile echipelor locale ale magazinelor din reteaua cora: Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, Spitalul clinic Fundeni, Spitalul de copii din Cluj Napoca, Asociatia Salvati copiii!, Fundatia de voluntari Somaschi – Baia Mare, Maternitatea Drobeta TuMultumiri_Luna inimilor deschise corarnu Severin, Fundatia Baylor Marea Neagra, Societatea Nationala de Cruce Rosie (filiala Bacau), Pro Vita, Societatea nationala de Cruce Rosie (filiala Constanta) si Asociatia Acorda o Sansa – Ploiesti.

Thierry_Destailleur_ Director_General_de_Exploatare_al_cora_Romania„Am ajuns la cea de-a zecea editie a campaniei si ne bucuram sa constatam ca, an de an, tot mai multi clienti se alatura efortului nostru de a ajuta diferite categorii de persoane defavorizate. Am strans peste 627.000 de lei, dintre care 439.976 de lei reprezinta contributia clientilor, iar 187.500 de lei este suma oferita de cora pentru a-i ajuta pe cei care au intr-adevar nevoie. Avem o misiune de suflet, aceea de a ne implica in imbunatatirea conditiilor de viata ale comunitatilor in care cora este prezenta, cu speranta ca astfel vom putea construi, impreuna, un viitor mai bun. Cu siguranta nu ne vom opri aici”, a declarat Thierry Destailleur, director de operatiuni cora Romania.

“Luna inimilor deschise”este una dintre cele mai de succes campanii de CSR pe care le-a intreprins cora. In acest an, situatia detaliata a fondurilor stranse in reteaua cora Romania arata astfel: cora Pantelimon – 134, 250 lei ; cora Lujerului – 145,782 lei; cora Cluj-Napoca – 55,501 lei; cora Sun Plaza – 93,220 lei; cora Baia Mare – 18,720 lei; cora Drobeta – 18,452 lei; cora Constanta City Park – 26,220 lei; cora Bacau – 29,312 lei ; cora Alexandriei – 46,858 lei; cora Constanta Bratianu – 27,917 lei si cora Ploiesti – 31,246 lei.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.