Cora va directiona 352.000 lei catre opt asociatii non-guvernamentale

Magazinele Cora si clientii lor au strans 352.000 de lei (aproximativ 78.000 de euro) in cadrul campaniei “Luna inimilor deschise”, care s-a desfasurat in intervalul 1 mai- 1 august. Banii vor ajunge in conturile a opt asociatii de binefacere, partenere ale celor opt hipermarketuri din reteaua Cora. Cei mai generosi au fost clientii magazinului din Pantelimon, acestia donand 67.000 de lei, la care s-a adaugat suma de 25.000 din partea magazinului.

“Clientii Cora au putut dona suma dorita (de cele mai multe ori schimbul primit dupa achitarea cumparaturilor), direct la casele de marcat Cora, ceea ce a facut strangerea banilor foarte eficace. Donatiile clientilor au fost completate de donatii facute de fiecare magazin in parte, in total Cora contribuind la aceasta suma cu 137.500 de lei”, spun reprezentantii companiei.

Fiecare magazin cora va dona banii unui ONG, astfel:  Asociatia Pro Vita va primi sumele stranse in magazinul cora Pantelimon Bucuresti, Salvati Copiii – de la cora Sun Plaza Bucuresti, Sfantul Spiridon – cora Lujerului Bucuresti, Little People – cora Cluj Napoca, Fundatia Somaschi – cora Baia Mare, Domus Caritatis – cora Arad, Asociatia Handicapatilor Fizic Filiala Mehedinti – cora Drobeta Turnu Severin, si Holt Romania – cora City Park Constanta.

In cadrul ceremoniei de inmanare a cecurilor au fost invitati clienti ai magazinelor cora pentru a cunoaste beneficiarii sumelor de bani donate de acestia.

Luna inimilor deschise este o campanie care se desfasoara din 2005, in opt ani Cora romania reusind sa stranga si sa doneze peste 1,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.