Coresi sustine Brasovul pentru obtinerea titlului de Capitala Culturala Europeana

Coresi_brasov2021Coresi Shopping Resort sustine initiativa Brasovului pentru obtinerea titlului de Capitala Culturala Europeana in anul 2021. Pentru aceasta, Coresi si-a propus sa organizeze o serie de evenimente croite in ton cu acest proces indraznet. Astfel, se doreste aducerea la aceeasi masa a unor oameni marcanti ai Brasovului, personalitati reprezentative ale tuturor domeniilor, care prin activitatea lor demonstreaza efervescenta si dinamismul orasului. Prin aceste actiuni se are in vedere consolidarea portofoliului de activitati care pun in valoare aspectelecoresi brasov importante ale orasului Brasov.

Am analizat potentialul cultural si creativ al Brasovului si am identificat cateva domenii in care Coresi Shopping Resort poate interveni adaugand o serie de elemente diferentiatoare. Ne propunem ca prin implicarea in acest proiect sa dezvoltam o infrastructura culturala, sa organizam periodic evenimente si diverse manifestari culturale. Credem in valoarea pe care o poate aduce statutul de Capitala Culturala orasulului nostru si ne dorim sa sporim vizibilitatea tuturor actiunilor marcante din Brasov. Astfel, prin intermediul Radio Coresi, singurul post de radio intern apartinand unui centru comercial, putem asigura promovarea actiunilor dedicate acestui manifest. Prin emisiunile live, dar si prin intermediul rubricilor difuzate, Radio Coresi ofera ocazia tuturor celor care intreprind lucruri interesante sa isi faca auzita initiativa, spun reprezentantii Coresi Shopping Resort.

Eforturile Coresi se vor concretiza in implementarea unei strategii care sa contribuie semnificativ la dosarul de candidatura al Brasovului pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021. Totodata, se urmareste dezvoltarea si promovarea unor proiecte de anvergura bazate pe parteneriate intre cat mai multe institutii si ONG-uri care activeaza in sfera culturala.

Immochan Romania are patru directii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare in parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale si a retail park-urilor; activitati de property management pentru galeriile comerciale si valorizarea patrimoniala a proprietatilor grupului Auchan.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.