Cosmetic Plant sustine competitia Crosul Divelor din Cluj-Napoca

Crosul Divelor_2014Cosmetic Plant sustine financiar organizarea celei de-a doua editii a Crosului Divelor. Evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca si care are ca scop strangerea de fonduri pentru Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Claudia Safta. In urma evenimentului, 20% din fondurile stranse prin taxa de participare vor fi donate asociatiei care se ocupa cu ocrotirea sanatatii copiilor si tinerilor inscrisi in program. Beneficiarii directi ai acestui eveniment sunt peste 50 de copii afectati de insuficienta renala cronica si care au nevoie constanta de medicamente si aparatura specifica pentru a-si continua tratamentele, in cele mai multe cazuri, vitale.Crosul Divelor_2014_2

Susana Laszlo, Director General Cosmetic PlantCompania noastra a fost dintotdeauna un sustinator al stilului de viata sanatos, iar posibilitatea de a aduce un zambet pe chipurile acestor copii defavorizati, ne-a motivat si mai mult decizia de a ne alatura acestui eveniment”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Crosul Divelor este adresat, in exclusivitate, doamnelor si domnisoarelor din Cluj-Napoca si se doreste un eveniment plin de culoare si veselie, menit sa transmita energia primaverii catre copiii din Asociatia „Claudia Safta”.

Crosul va avea loc in Parcul Sportiv Universitar ”Prof. dr. Iuliu Hatieganu”, pe un traseu de 2 sau 5 kilometri. Toate kit-urile de concurs disponibile initial au fost rezervate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.