COSMOTE a ales 25 de tineri pentru etapa finala a Burselor Cosmote

Cosmote a selectat cei 25 de tineri care au ajuns in etapa de intervievare a programului de responsabilitate sociala Bursele COSMOTE. Tinerii vor fi evaluati de catre juriu in zilele de 10 si 11 noiembrie 2011.  Cei 5 castigatori desemnati  de juriu vor fi anuntati in data de 16 noiembrie 2011, in cadrul unei festivitati de premiere.

In perioada inscrierilor, intre 15 septembrie – 15 octombrie 2011, au fost primite 243 de aplicatii, dintre care 168 au fost validate si luate in considerare pentru desemnarea celor 25 de finalisti. Castigatorii vor fi sustinuti financiar pe durata studiilor universitare, prin intermediul unei burse in valoare de 150 euro pe luna, echivalent in lei,  pe o durata de 9 luni (octombrie-iunie) pe an.

Aflat la cea de-a doua editie, programul Bursele COSMOTE se adreseaza tinerilor absolventi ai clasei a XII-a din anii 2010 si 2011, care au fost admisi intr-o institutie de invatamant superior de stat din Romania, in cadrul sesiunii de admitere din 2011. Mai multe detalii despre program si regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul www.burselecosmote.ro

Despre companie

In calitate de parte responsabila si activa a societatii, COSMOTE Romania isi implica angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania. Printre proiectele de responsabilitate sociala derulate de COSMOTE Romania se numara: campania “Mesaje de iubire”, parteneriatul cu Asociatia Telefonul Copilului, programul intern de protectia mediului “Green Office” si altele.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.