COSMOTE a desemnat castigatorii programului Bursele COSMOTE

COSMOTE Romania a desemnat cei 5 tineri castigatori ai celei de-a patra editii a programului de responsabilitate corporativa Bursele COSMOTE. Acestia sunt: Luisa Balaban din Giurgiu (studenta la Universitatea Nationala de Arte Plastice, Bucuresti), Ionela-Madalina Grosu din Suceava (studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie, Iasi), Theodora-Maria Manea din Ploiesti (studenta la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept), Catalina-Daiana Tomescu din Craiova (studenta la Universitatea Politehnica din Bucuresti) si Cristopher-Teodor Uglea din Onesti (student la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Istorie). Fiecare dintre studentii selectati va beneficia de suport financiar de 800 lei pe luna, timp de 9 luni pe an, pe intreaga durata a studiilor universitare.

“In aceasta editie am facut cunostinta cu o noua generatie de boboci talentati si pasionati, dornici sa obtina cele mai bune rezultate in profesiile pe care si le-au ales, fara a pierde, in acelasi timp, din vedere contributia pe care o pot avea in viitor in societatea romaneasca. COSMOTE Romania este onorata sa poata contribui la sustinerea unui numar atat de mare de studenti exceptionali, cu specializari interesante si diverse”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Communications Senior Manager Romania.

Juriul editiei din 2013 a evaluat cei 25 de finalisti pe durata a doua zile de interviuri, urmate de selectarea celor 5 castigatori. In 2013, din juriu au facut parte: Cristina Bazavan, jurnalist/blogger cu o experienta de peste 15 ani in media; Mihaela Perianu, fondator si Managing Partner la Aims Human Capital si la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu, Managing Partner al companiei Seeds for Success; Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Catalina Tarabuta, Acting Head of Technology, Customer Care and Operational Office al COSMOTE Romania.

Pana in prezent, COSMOTE Romania a sustinut trei generatii de bursieri si a acordat in primii trei ani ai proiectului burse lunare in valoare totala de aproximativ 40.000 de euro, urmand ca alocarea resurselor financiare sa continue pana la finalizarea studiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.