Cosmote a investit 5000 de euro in recuperarea copiilor cu nevoi speciale din Iasi

Cosmote_Fundatia BethanyCosmote Romania a sustinut cu 5000 de euro functionarea centrului de recuperare a copiilor cu dizabilitati, din cadrul Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany din Iasi. Astfel, in perioada iulie 2013 – ianuarie 2014, cu sprijinul Cosmote, 30 de copii cu dizabilitati neuro-psiho-motorii si familiile acestora din judetul Iasi au beneficiat gratuit de servicii de terapie integrate. In cadrul centrului au fost realizate un numar de 426 sedinte de logopedie, 395 sedinte de kinetoterapie, 9 sedinte de terapie ocupationala, sase sedinte de educatie parentala, doua intalniri de grup suport pentru parinti si un eveniment special dedicate copiilor. Cosmote_Fundatia Bethany 2Prin intermediul programului de instruire pentru parinti au fost organizate sase sesiuni de educatie parentala pe tematici care au vizat educatia pozitiva, stresul, comunicarea in familie si modalitati de invatare prin joc.

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaAccesul la servicii de sanatate este un drept de care, din nefericire, nu toti copiii pot beneficia – iata un subiect de maxima importanta, actualitate si complexitate si o idee in fata careia nu am putut ramane indiferenti. Ideea unui centru de recuperare care ofera servicii gratuite copiilor cu dizabilitati ce provin din familii cu posibilitati materiale reduse este salutara si ne bucuram ca am putut sa ne alaturam viziunii profund umanitare”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare Romania.

Parteneriatul intre Cosmote Romania si Fundatia Serviciilor Sociale Bethany s-a aflat la prima editie anul acesta, fiind posibil in cadrul programului CSR “Mesaje de iubire”. Inca de la lansarea programului in 2008, COSMOTE Romania a oferit in primele 4 editii un total de 185.000 euro catre 17 organizatii non-guvernamentale implicate in ingrijirea copiilor. Scopul programului vine ca raspuns la necesitatea de a proteja si ajuta copiii, acestia fiind viitorul societatii in care traim.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.