COSMOTE a stabilit cele 8 ONG-uri pe care le va finanta cu 40.000 de euro

Cosmote Romania a stabilit cele opt organizatii castigatoare care vor primi un total de 39.671 euro in cadrul celei de-a cincea editii a programului „Mesaje de iubire”. Acestea sunt: Asociatia Autism Baia Mare (5.000 euro); Asociatia MAME (5.000 euro); Asociatia Help Malin (4.933 euro); Asociatia Telefonul Copilului (5.000 euro); Fundatia Baylor Marea Neagra (4.740 euro); Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor Cluj (4.998 euro); Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (5.000 euro) si Fundatia Serviciilor Sociale Bethany Iasi (5.000 euro). Banii vor fi utilizati de fiecare ONG pentru programe destinate copiilor cu diverse dizabilitati, copii cu boli in faza terminala, copii proveniti din zone sarace, copii din familii destramate sau copii abuzati.

„Dorim sa le multumim celor aproape 90 de aplicanti pentru ajutorul pe care il ofera copiilor defavorizati si ii felicitam pe toti pentru proiectele deja dezvoltate. Ne-am bucurat sa vedem, o data in plus, ca exista atat de multe persoane implicate in sustinerea copiilor care au nevoie de asistenta. Compania noastra va continua sa se implice in gasirea de soluții pentru probleme educationale si sociale, oferind sprijin celor care au nevoie. Am dori sa le multumim de asemenea si clientilor nostri pentru suportul oferit, prin trimiterea de SMS-uri „Mesaje de iubire” in ziua de Anul nou. Contribuția lor va fi cu siguranta apreciata de catre beneficiarii acestora”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager, COSMOTE Romania.

Anul trecut, aproximativ 29.000 de copii defavorizati au beneficiat de ajutorul oferit de Cosmote Romania, prin intermediul proiectelor dezvoltate in 2012 de ONG-urile care au primit cate 5.000 euro fiecare in cadrul celei de-a patra editii a programului „Mesaje de iubire”. De la lansarea programului in 2008, Cosmote Romania a oferit, de-a lungul primelor 4 editii, un total de 185.000 euro catre 17 organizatii non-guvernamentale implicate in ingrijirea copiilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.