COSMOTE a stabilit cele 9 ONG-uri pe care le va sustine cu 45.000 euro

COSMOTE Romania a selectat cele 9 ONG-uri carora le va oferi  45.000 de euro, in cadrul editiei 2012 a programului „Mesaje de iubire”. Cele  9 ONG-uri care vor primi cate 5.000 de euro sunt: Asociatia Autism Baia Mare; Asociatia Caritas Bucuresti, Asociatia Little People, Asociatia Renaitre Romania, Asociatia Sfantul Stelian, Asociatia Telefonul Copilului, Asociatia Touched Romania, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor si  Fundatia HECUBA.

„Mesaje de iubire este un program unic, care transforma bucuria de Anul Nou a tuturor in susţinere financiara a organizaţiilor care se ocupa de ingrijirea şi educaţia copiilor. Le mulţumim clienţilor noştri pentru ca ne sunt alaturi pentru al patrulea an consecutiv, astfel incat sa putem sa oferim impreuna un sprijin pentru copiii defavorizaţi”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager, COSMOTE Romania.

Castigatorii celei de-a patra editii a programului „Mesaje de iubire” sunt implicati in programe de ingrijire (terapie cancer, autism), incluziune sociala (ingrijire, familii monoparentale, copii defavorizati, copii cu dizabilitati), educatie (prevenirea abandonului scolar), prevenire a abuzului copiilor. Proiectele finantate in 2012 sunt adresate miilor de copii din toate regiunile (Alba, Bacau, Baia Mare, Bistrita-Nasaud, Brasov, Bucuresti, Cluj, Dambovita, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Orastie, Prahova, Sibiu, Timisoara, Vrancea).

Din 2009, COSMOTE Romania a oferit 140.000 de euro, din veniturile generate de sms-urile trimise de Anul Nou, unui numar de 12 ONG-uri care se ocupa de ingrijirea si educatia copiilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.