COSMOTE continua actiunea de colectare a telefoanelor mobile vechi

Pe23 martie, cu ocazia celebrarii Orei Pamantului (intre 20.30-21.30) Cosmote da startul actiunii de colectare a telefoanelor uzate in toate magazinele sale. Pentru fiecare telefon mobil vechi sau accesoriu colectat in vederea reciclarii in orice magazin COSMOTE si Germanos, incepand cu 23 martie si pana la finalul lunii septembrie 2013, compania va planta cate un copac in padurea COSMOTE. In acest fel, compania continua sa ii provoace si anul acesta pe clienti sa se implice in protectia mediului. Ca si anul trecut, angajatii si voluntarii vor planta in toamna numarul de copaci rezultati din programul de anul acesta. Provocarea va fi transmisa angajatilor si clientilor COSMOTE prin intermediul unei campanii de comunicare de web-bannere pe site-ul companiei si pe intranet, al altor mijloace de comunicare interna si al SMS-urilor.

“Invitam toti romanii sa se alature inca o data initiativei noastre de a pastra un mediu verde, contribuind astfel la reimpadurirea catorva dintre zonele tarii, printr-un gest simplu de a preda terminalele vechi si accesoriile in oricare dintre magazinele noastre. Ca urmare a rezultatelor din 2012, suntem increzatori ca si mai multe persoane se vor alatura programului care debuteaza cu prilejul Orei Pamantului, o initiativa internationala la care vom lua parte si in acest an”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE Romania.

Anul trecut, 1.900 de deseuri de telefonie mobila au fost colectate in magazinele companiei, iar in urma colectarii acestora COSMOTE a plantat 1.900 de copaci si alti 5.000 in nume propriu, cu ajutorul a 200 de voluntari, angajati, bloggeri si membri ai ONG-urilor partenere.

Din 2007, Ora Pamantului este cel mai mare eveniment din lume pe durata caruia milioane de oameni sting lumina timp de o ora. Ora Pamantului 2013 are loc sambata, 23 martie, incepand cu ora 20.30 (ora locala) si reprezinta un apel global la actiune, adresat fiecarui individ, fiecarei afaceri si fiecarei comunitati din lume. Ora Pamantului 2013 este Momentul Provocarii, in care companiile transmit o provocare clientilor, celebritatile isi provoaca fanii, orasele lanseaza provocari intre ele si prietenii se provoaca unii pe altii sa actioneze pentru un mediu mai curat. Este un mesaj pentru a lua atitudine, pentru a ne asuma responsabilitatea, pentru a ne implica activ in construirea unui viitor sustenabil.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.